Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зустрінеться з Медведєвим

Вівторок, 26 червня 2012, 16:17

У середу, 27 червня, президент України Віктор Янукович проведе зустріч із головою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Медведєв перебуватиме в Україні з робочим візитом.

Як відомо, 27 червня відбудеться засідання українсько-російського міжурядового комітету з питань торгово-економічної співпраці.

Спершу планувалося, що воно відбудеться в Донецьку, але згодом його перенесли до Києва.

"Російська сторона збирається звернути особливу увагу на проблему забезпечення законних прав російських інвесторів на Україні. Це питання має пріоритетне значення для розширення інвестиційної співпраці й реалізації великих спільних економічних проектів", - повідомило "Інтерфаксу" джерело в уряді РФ.

Крім того, за його словами, буде порушено питання про прискорення ратифікації Україною Договору про зону вільної торгівлі СНД (у Росії ратифікаційні процедури завершені у квітні ц.р.).

У ході засідання комітету планується також розглянути актуальні питання взаємодії у торгово-економічній сфері, заходи щодо збільшення взаємного товарообігу, перспективи кооперації у сферах енергетики, транспорту, авіабудування, космосу, в агропромисловому комплексі, у кредитно-фінансовій і науково-технічній галузях, а також тематику міжрегіональної й прикордонної співпраці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...