Блохін: Ми б пішли у відставку, якби команда не грала

Вівторок, 26 червня 2012, 17:44

Тренер Збірної України з футболу Олег Блохін вважає, що його команді на "Євро-2012" не вистачило удачі й майстерності, але гра команди не спонукає до його відставки.

Про це він сказав на прес-клубі у Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Збірній не вистачило удачі, майстерності та тонкощів у певних моментах" , - вважає Блохін.

"Відставка? Думка нашого тренера та штабу така, що ми б пішли, якби бачили, що команда не грає", - заявив він.

За його словами, питання по тренерському штабу поки не вирішено. "Є певні невеликі проблеми, чи буде штаб працювати у цьому складі – не знаю", - зізнався тренер.

Блохін зазначив, що хоча збірна України не вийшла з групи "Євро-2012", життя триває.

"У нас є перспектива, я вже казав, що багато молоді. Але що буде, якщо Коноплянка та Ярмоленко травмуються – невідомо", - зазначив він.

Блохін також визнав, що втрата такого футболіста як Андрій Шевченко позначиться на грі збірної України.

"Не скоро новий Шевченко з'явиться. Як працювати з форвардами – це питання до клубів", - відповів він на питання про брак форвардів високого рівня у команді.

"Всі здивувалися, коли я взяв Шевченка, який не грав три місяці. Але старий кінь борозни не псує. Є щось вроджене як у мене, Бєланова, Мессі, Роналду", - вважає тренер.

"У нас були проблеми у захисті, але з уходом Шевченка треба замислюватися як грати у атаці. Як Іспанія, грати без форвардів ми не готові, і це проблема вже найближчого часу", - зазначив він.

За словами Блохіна, він не говорив із Шевченком про можливе входження Андрія до тренерського штабу команди, бо той, наскільки відомо наставнику, ще планує пограти.

"Щодо виходу Андрія зі Швецією, то це рішення, чесно кажу, приймалося за кілька годин до гри", - зізнався він.

"А перед останнім матчем з Англією у нього були проблеми з коліном. Ми ризикнули, дали можливість закінчити йому на мажорній ноті. Вважайте, що це була вдячність людині", - резюмував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування