Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв вирішив, про що говорити з Україною

Середа, 27 червня 2012, 08:44

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв у Києві збирається звернути увагу на проблему забезпечення законних прав російських інвесторів в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на джерело в уряді РФ.

"Це питання має пріоритетне значення для розширення інвестиційного співробітництва й реалізації великих спільних економічних проектів", - повідомив  співрозмовник.

Крім того, за його словами, буде порушено питання про прискорення ратифікації Україною Договору про зону вільної торгівлі СНД (у Росії ратифікаційні процедури завершені у квітні ц.р.).

Українська сторона розраховує знову підняти тему перегляду газових контрактів з Росією.

Прем'єр Микола Азаров напередодні в програмі "Познер" Першого каналу повідомив, що ця тема буде основною у ході візиту Медведєва в Україну 27 червня й планованої зустрічі президентів Росії й України 12 липня.

Крім того, у ході засідання Комітету економічного співробітництва планується розглянути питання взаємодії в торгово-економічній сфері, заходи для подальшого збільшення взаємного товарообігу, перспективи кооперації в сферах енергетики, транспорту, авіабудування, космосу, в агропромисловому комплексі, у кредитно-фінансовій і науково-технічній галузях, а також тематику міжрегіонального й прикордонного співробітництва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...