Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Американських юристів Лавриновича пустять поговорити з Тимошенко

Середа, 27 червня 2012, 13:45

Американські консультанти компанії "Скадден", яких найняло Міністерство юстиції, зустрінуться з ув’язненою екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

У відомстві повідомили, що до керівництва звернувся представник офісу "Скадден, Арпс, Слейт, Мар і Флом ЛЛП" у Вашингтон Грегорі Грег, який поінформував, що Міністерство юстиції звернулося до офісу Скадден щодо визначення консультантів з правових питань для надання консультаційної допомоги у сфері вдосконалення системи кримінального правосуддя.

При цьому Грег поінформував, що "представники Скадден будуть здійснювати незалежний перегляд кримінальної справи Тимошенко у т.ч., збирати, вивчати факти і свідчення, на яких базувалося звинувачення ув’язненої".

"Зазначене питання узгоджено представниками Скадден із адвокатом Тимошенко Сергієм Власенком, який поінформував про згоду Тимошенко зустрітися з представниками Скадден 28 червня 2012 року", - уточнили в прес-службі.

"Представникам Скадден Державної пенітенціарною службою надано право на зустріч із засудженою Тимошенко. Безпосередню участь у відвідуванні братимуть 4 представники компанії", - додали у відомстві.

Керівництвом Качанівської виправної колонії Тимошенко про запланований візит поінформовано.

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко стверджує, що екс-прем'єр згодна зустрітися з представниками американської юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher & FlomLLP, тільки в його присутності.

"За заявою Юлії Володимирівни, вона згодна зустрітися з ними тільки в моїй присутності і за умови відеофіксації зустрічі нашим оператором", - повідомив він "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив також, що це не єдина зустріч, яку захист Тимошенко допоміг організувати представникам Skadden.

"У нас є узгоджений протокол зустрічей", - сказав Власенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування