Гравець "Шахтаря" каже, що Блохін над ним знущається

Середа, 27 червня 2012, 15:10

Гравець "Шахтаря" Євген Селезньов образився на тренера Збірної України Олега Блохіна за те, що той не дав йому зіграти на "Євро-2012", а потім натякнув, що футболіст не дотягував за рівнем.

Як повідомляє прес-служба ФК "Шахтар", 26 червня Блохін, пояснюючи, чому на матч із Англією він не випустив Селезньова, заявив:

"Справа не в Селезньові. Я не хотів Женю ображати. Чемпіонат був інший, рівень був інший, розпал інший. Не провина Селезньова, що він забив саме стільки м'ячів".

"Якщо ви гадаєте, що ми обмежуємо гравців "Шахтаря", то ви помиляєтеся. Для мене, як тренера збірної України, не існує клубів. Ми беремо гравців, які відповідають рівню збірної. Не потрібно створювати конфлікт між Києвом і Донецьком", - сказав Блохін.

"Не подобається вам Мілевський – ваша справа. Зараз хтось встане і скаже, що йому подобається Шевчук, Федецький", - зазначив він.

Блохін також порадив не порівнювати Селезньова з ним: "Зі мною його порівнювати не треба, то були інші часи. Був Блохін, закінчився Блохін, з’явився Шевченко, закінчиться Шевченко... Випускати потужного нападника? Проти Лескотта, проти Террі?".

Селезньов же на це заявив: "Таке відбувається вже не перший раз. Я не можу зрозуміти, що означають слова "я не хотів Женю ображати". Ображати як? Я футболіст не такого рівня? Я поїхав на місяць, не зіграв на Євро ані хвилини, а тепер ще змушений слухати і читати якісь кпини".

Футболіст вважає слова Блохіна образою. "Мені не хотілося б, щоб головний тренер збірної знущався наді мною після того, як я не зіграв жодної хвилини на Євро", - заявив він.

"Що стосується порівнянь Селезньова та Блохіна. Як тренер може порівнювати мене із собою?.. Олег Блохін був видатним, дуже сильним гравцем, володарем "Золотого м'яча". Але зараз він уже не гравець, а тренер", - сказав він.

За словами Селезньова, якщо головний тренер не бачив у нього потрібного рівня, не треба було брати його в збірну.

"Я два роки поспіль стаю кращим бомбардиром чемпіонату України, причому в різних командах. Не намагаюся бути таким футболістом, яким був Блохін, і ніколи ним не стану. Я був Селезньовим і залишуся Селезньовим", - заявив він.

"Можливо, ніколи не отримаю "Золотий м’яч" й не буду великим гравцем, як Шевченко, Блохін чи Бєланов. Але й Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Мірча Луческу або Хуанде Рамос", - додав Селезньов.

Він також не розуміє, "як могли не грати Ракицький, Шевчук і Кучер", які "стають чемпіонами України не перший рік" і виступають у Лізі чемпіонів.

"Блохін каже, що в Україні немає сильних нападників. Я ж вважаю, що в Україні багато хороших футболістів і є дуже сильна команда. В іншому – справа за тренером", - сказав Селезньов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
21:39
В порту на Одещині росіяни знищили агропродукцію, яка направлялась до Азії та Африки
21:36
Через російський обстріл передмістя Херсона загинула літня жінка
Усі новини...