Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко приїхали американські юристи

Четвер, 28 червня 2012, 12:01

Представники американської юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher & FlomLLP прибули до ЦКЛ № 5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Як передає "Інтефакс-Україна", мікроавтобус з американськими консультантами в'їхав на територію лікарні о 10.55. За 10 хвилин до того на територію лікарні зайшов захисник Тимошенко Сергій Власенко.

Перед лікарнею зібралися до тридцяти прихильників екс-прем'єра в футболках з написом "Free Yulia" і прапорами "Батьківщини".

Як повідомлялося, міністерство юстиції залучило американську юридичну компанію Skadden до розгляду справи "Тимошенко проти України" в Європейському суді з прав людини: договір про надання юридичних послуг був підписаний між відомством і компанією 25 травня.

У середу прес-служба Держпенітенціарної служби України повідомила, що представники американської юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher & FlomLLP, яка запрошена України для незалежного дослідження матеріалів судового процесу у справі Тимошенко, зустрінуться з нею в четвер.

Безпосередню участь у відвідуванні братимуть 4 представники компанії.

Власенко заявив, що екс-прем'єр згодна зустрітися з представниками американської юридичної компанії Skadden, Arps, Slate, Meagher & FlomLLP, тільки в його присутності та за умови проведення відеозйомки незалежним оператором.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування