Депутатів і ЗМІ з рейсу польської компанії доправили у Варшаву. Інші чекають

П'ятниця, 8 червня 2012, 21:36

Авіакомпанія "АероСвіт" доставила до Варшави частину пасажирів польського перевізника "LOT", рейс якого поки так і не вилетів з "Борисполя".

Про це у п’ятницю пізно ввечері повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Авіарейс компанії "АероСвіт", який мав вилетіти о 14 дня, прибув до Варшави із Києва о 18:00 за місцевим часом (19:00 за київським часом).

Більш як 3-годинна затримка рейсу була зумовлена запізненням прибуття до Києва літака, що перед тим виконував рейс "Київ-Москва-Київ", а також переоформленням на рейс "АероСвіту" частини пасажирів компанії "LOT", виліт літака якої до Варшави затримано, орієнтовно, до 23:00 за київським часом.

Із Москви повітряне судно українського перевізника не змогло вилетіти вчасно, оскільки четверо пасажирів не з’явилися на посадку на рейс Москва-Київ, їх багаж було знято з рейсу.

Місткість літака і завантаженість рейсу "АероСвіту" дозволяла взяти на борт до 10 пасажирів авіакомпанії "LOT", які прямували на заходи, пов’язані із відкриттям чемпіонату Європи з футболу.

Пасажирів із квитками авіакомпанії "LOT", у тому числі журналістів і народних депутатів України, було оперативно перереєстровано та переоформлено їхній багаж на рейс "АероСвіту".

В 17:35 рейс Київ-Варшава було відправлено з аеропорту "Бориспіль".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування