Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Трухановому до приїзду шведів не провели світло і воду

Субота, 9 червня 2012, 12:44

У наметовому містечку для шведських уболівальників на Трухановому острові у п’ятницю не було електрики та води.

Як повідомляє Gazeta.ua, впродовж дня у п’ятницю сюди приїхало близько 400 людей.

Для них на території мали побудувати кепмінг, наметове містечко, сцену з великим плазмовим телевізором, підвести електрику та встановити душові кабіни й туалети.

 

Інго Сьоделонд із фірми, який займається організацією поїздок до України на чемпіонат Європи, розповів виданню, що на острові немає світла та води.

"Зранку о 10-ій з'явився "вай-фай", о четвертій обіцяли дати воду, після 9-ої вечора - світло", - зазначив він.

"В інших країнах ми легко вирішували всі проблеми, пов'язані з приїздом вболівальників та їх облаштуванням. У вас потрібно про кожну частину роботи домовлятись із різними організаціями. Влада дуже бюрократична", - скаржиться Сьоделонд.

Вузькими пішохідними вуличками Труханового їздять трактори, маленькі вантажівки та екскаватори. На клумбах жінки саджають квіти, чоловіки з лопатами риють ями. Територія після дощів брудна, всюди глина перемішана з бур'янами, пише видання.

 

55-річний Ганс Торнквіст розповідає, що трейлер обладнаний душовою, є туалет, плита для приготування їжі. Умови в таборі, за його словами, "не прекрасні, але нормальні".

Ян Берквіст, 50 років, говорить, що за місце у кемпінгу вони з друзями заплатили близько 6000 гривень на тиждень за чотирьох.

"Я був на чемпіонаті Європи в Німеччині. Це нормальна ціна. Але умови там були набагато кращі. Це ж насправді не кемпінг. Чи ви знаєте, що таке кемпінг? Поїдьте у Швецію. Там ми маємо басейни, спортивні майданчики, все вкрито зеленою травичкою. А тут грязюка", - сказав уболівальник.

"Заходимо в стаціонарний туалет. Всередині чистенько. Є умивальник. Але немає води та туалетного паперу. В унітазах нагиджено, змити нічим", - пише газета.

В івент-зоні, де має бути великий плазмовий екран, гримить будівельна техніка. Сцену монтують.

"Я не очікувала, що все буде таке необладнане. Я розумію, що табір ще обладнають. Але ж це буде пізніше. Це найбільша проблема поки що", - каже Ізабел Єйчхолм з групи підтримки, яка буде супроводжувати фанатів до стадіону і назад у кемпінги.

 

У величезному шатрі будівельники кладуть дерев'яну підлогу. Пройти неможливо, всюди розкидані дроти та дошки.

Представник кейтерінгової компанії "Фуд-фекторі" Євген Олександров зазначає, що все готове відсотків на 15.

"Насправді почали ми тільки сьогодні зранку, хоча дуже довго готувалися. Нам не дали електрики, а без неї нічого не встигнемо. По хорошому тут потрібно ще тиждень працювати, аби все зробити. А нам за ніч треба встигнути. Думаю, що шведи дуже розчаровані", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування