Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу співала Аллєгрова, а друїди пообіцяли впливати на його ауру

Вівторок, 10 липня 2012, 09:56

Президент Віктор Янукович святкував день народження на держдачі Зоря у Форосі.

Про це пише газета Сегодня.

"Як і торік, гуляння проходить у Криму, щоправда, держдачу в Мухалатці Віктор Янукович змінив на "Зорю" у Форосі й вельми здивував своїм вибором. Адже резиденція №11 (триповерховий будиночок із пентхаусом, кінозалом, спорткомплексом і вертолітним майданчиком) має славу "нехорошої квартири", - пише газета.

Вона пояснює це тим, що саме тут у 1991 році Михайло Горбачов дізнався про ГКЧП.

Місцеві розповідають, що з суботи в селищі всюди правоохоронці.

За заявою прес-служби, святкування мало пройти в "сімейному колі", але працівники аеропорту в Сімферополі розповідають, що зустрічали чартери з зірками російської естради.

Прибули Стас Михайлов, Валерій Меладзе, Ігор Ніколаєв, Ірина Аллєгрова – концерти на півострові в них не заплановані.

Привітали президента й друїди (жерці – послідовники культу кельтів). Верховний друїд Криму Іван Грабовой розповів, що жерці написали вірш-привітання Януковичу:

"Друїди поведуть народні колони, підуть голосувати за регіони. Нам ноосфера буде допомагати, проблеми складні вирішувати", - сказав він.

А ще "чарівники" підготували енергетичний подарунок: "Ми колективно звернемося до сил природи, щоб підтримати Януковича. Ми можемо тримати перед очима фото людини й діяти на ауру на відстані".

Як розповів нардеп Вадим Колесніченко, для депутатів довелося наймати декілька автобусів, адже зібралися привітати близько 70 членів фракції й подарунок приготували один на всіх: це картина "Святогор’я" із зображенням Святогорської Лаври.

Картина "Святогор’я" за 8000 грн, яку регіонали подарували імениннику 

"Найголовніше – ставитися до всіх із любов'ю, і будемо жити у мирі", - сказав нам президент. "Будемо любити", - відповіли ми. Випили по келиху й роз'їхалися", - розповів Колесніченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування