Президент шукає радницю, яка розбирається у VIP-подарунках?

Вівторок, 10 липня 2012, 15:04

Рейтинг п'яти "нетипових" пропозицій на порталі пошуку роботи очолила вакансія радника президента.  

Як повідомляє портал hh.ua, президентові шукають радника з загальних питань на зарплату 40 тисяч  гривень.

У ролі консультанта держави бачать жінку, від 40 до 55 років, з досвідом роботи з першими особами фінансово – промислових груп України, а також з високопоставленими чиновниками.

 

Серед вимог до претендента: відмінні знання системи освіти, напрацьовані контакти з викладачами гуманітарного профілю й вузькими фахівцям у сфері освіти й особистісного розвитку, практичний досвід відбору фахівців залежно від поставлених завдань.

Також майбутній радник повинна розуміти "філософію VIP подарунків", мати "практичний досвід підбирання ексклюзивних подарунків, творів мистецтва, предметів інтер'єру".

Здобувач повинна мати презентабельну зовнішність, високий інтелектуальний рівень, бути стресостійкою, комунікабельною і відповідальною.

Так само в топ-5 "нетипових" пропозицій увійшли вакансія лікаря до 35 років зі знанням німецької мови на зарплату від 2,5 тисячі євро, вакансія організатора відпочинку керівника на зарплату 40-80 тисяч гривень, інженера з експлуатації водопровідно-каналізаційного господарства на зарплату 3,1 тисячі доларів і шеф-кухаря в Vip-родину для роботи на Печерську і в Конча-Заспі.

Пізніше Українська правда отримала повідомлення, де вказувалося, що у  "ТОП-5  "нетипових" пропозицій роботи" радника шукають президенту міжнародного холдингу

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News