Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головлікар лікарні Тимошенко погрожує її виписати

Вівторок, 10 липня 2012, 19:07

Головний лікар харківської лікарні заявляє, що випише екс-прем'єра Юлію Тимошенко, якщо депутати від БЮТ блокуватимуть роботу медзакладу.

Про це заявив головний лікар ЦКЛ "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв, якого цитує сайт Харківської обласної держадміністрації.

"Те, що вчора відбувалося біля стін і в стінах ЦКБ "Укрзалізниці" - уже не підпадає під жодні розумні рамки. Я як головний лікар медичного закладу, уповноважений заявити, що така поведінка народних депутатів, їх провокації та інсинуації дестабілізують роботу лікарні", - сказав він.

"Користуючись своїми посвідченнями, вони проходять на територію медичного закладу і, наскільки ми зараз розуміємо, використовують її для заяв та піар-акцій", - повідомив Афанасьєв.

Він також звертає увагу депутатів на те, що, крім Тимошенко, в лікарні постійно знаходяться і інші пацієнти.

"Я хочу нагадати, що в ЦКБ №5 на стаціонарі перебуває не одна Тимошенко, а ще близько 450 пацієнтів, які теж люди і мають повне право на отримання кваліфікованої допомоги, а також мають право на спокій", - заявив лікар.

"Хочу підкреслити, що на 9 поверсі, де вчора весь вечір і ніч постійно перебували народні депутати, всупереч лікувально-охоронного режиму лікарні, про порушення якого я їх двічі попередив, розташовується операційний блок, реанімаційне відділення та післяопераційні палати", - уточнив Афанасьєв.

Крім того, за його словами "депутати самовільно займали їдальню для пацієнтів нейрохірургічного відділення на 8 поверсі лікарні".

Він також уточнив, що всі заяви про додаткових силах міліції на території лікарні з вуст окремих депутатів є для нього незрозумілими.

"Я уповноважений заявити, що в разі продовження з боку парламентаріїв подібних дій, необхідно буде приймати рішення про виписку зі стаціонарного закладу Тимошенко, яка вже пройшла курс реабілітації, отримала необхідну їй медичну допомогу, а завдяки медичним заходам демонструє активність і успіхи, має можливість майже кожен день проводити зустрічі по кілька годин з адвокатами і політиками", - резюмував головний лікар ЦКБ №5.

Як відомо, у понеділок ввечері 45 народних депутатів приїхали до лікарні вартувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування