Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Укрдомом намагалися прибрати територію. Від активістів?

Середа, 11 липня 2012, 13:44

Комунальники офіційно попередили учасників акції під Українським домом про адмінвідповідальність у зв'язку із забрудненням території й проблематичністю доступу для її прибирання.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на джерело.

За його словами, комунальники вручили активістам офіційний документ із попередженням, що у випадку обмеження доступу для прибирання території біля Українського дому у відношенні мітингувальників буде складений протокол про адмінпорушення, відповідальність по якому передбачає штраф у сумі більше 1500 грн.

У той же час дві години тому активісти під Українським домом повідомили, що міліція " під приводом прибирання території".

"Однак минулого разу саме в такий спосіб вони відібрали частину території під самим українським домом. Тому міліцію просто чемно попросили піти", - написали активісти у своєму Facebook.

Як відомо, акція протесту проходила по всій площі перед Українським домом, у тому числі й під навісом, де можна було сховатися від палючого сонця. Однак у суботу зранку міліція, аргументуючи необхідністю прибирання, відтіснила учасників акції на сходи.

Після цього територія була обгороджена, а по периметру виставлені міліціонери, які і зараз охороняють огорожу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування