Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Пшонці хазяїн сказав "фас" замість "фу"

Середа, 11 липня 2012, 21:02

Генпрокурор Віктор Пшонка не може пояснювати екс-прем'єру Юлії Тимошенко, як їй використовувати власні права.

Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи заяву Пшонки про те, що екс-прем'єр сама затягує розгляд справ проти неї у суді, коли не з'являється на слухання.

"Генпрокурор Пшонка абсолютно правий - совість їм треба мати. Це квінтесенція всього, що зараз відбувається в Україні по справі Юлії Тимошенко. По-друге, не хочеться сперечатися з генпрокурором Пшонкою, який до юриспруденції має дуже опосередковане відношення. Як лизати туфлі президенту України, то він має відношення, а до юриспруденції - ні", - цитує депутата Gazeta.ua.

"Якщо він у нас ще став додатково і медиком - тоді він просто така дуже досвідчена людина і має великий хист до всього - до юриспруденції, і до медицини. Він ще зараз буде радити німецьким лікарям, як лікувати Тимошенко?", - обурився адвокат.

Власенко дивується, як швидко прокурор змінив своє бачення: "Чи Пшонці нагадати, його заяви, коли приїхали німецькі лікарі, коли він їх вихваляв три місяці назад? Чи він може отримав іншу команду від Януковича, раніше він вилизував німецьких лікарів, а тепер він на них гавкає? Йому хазяїн сказав "фас" замість "фу", чи що?".

Водночас, політик наголошує, що чергове перенесення касації у справу Юлії Тимошенко є абсолютно незаконним.

"Якщо Пшонка не знає, то нехай почитає 391 статтю Кримінально-процесуального кодексу України і рішення КС від 12 квітня 2012 року №9 ПРП, у якому чітко записано, що участь в касаційному провадженні - це право будь-якої особи, а не обов'язок", - каже він.

Також адвокат наголосив, що Тимошенко написала вже три заяви з вимогою розглядати справу за її відсутності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування