Томенко каже, що регіонали вже підписуються на позачерговий збір

Четвер, 12 липня 2012, 13:05

Віце-спікер Микола Томенко заявляє, що представники провладної більшості розпочали збір підписів за проведення позачергової сесії парламенту.

Про це він повідомив журналістам біля Вищого спецсуду, де розглядалася касація на вирок екс-прем’єру Юлії Тимошенко у газовій справі, передає УНІАН.

"Таким чином, вони починають збір підписів про проведення позачергової сесії. Це, очевидно, займе у них трохи часу – треба зібрати 150 підписів, потім треба їх опублікувати", - сказав Томенко.

Водночас, він нагадав, що, згідно з Регламентом, оприлюднення підписів є виключно компетенцією голови Верховної Ради.

"Оскільки Литвин у відпустці, то хто це опублікує? Але загально попередньо все ж таки 31 липня є найбільш вірогідною датою, коли відбудеться засідання", - додав він.

М.Томенко повідомив, що опозиція уважно вивчатиме порядок денний позачергової сесії парламенту для того, аби визначитися щодо своєї участі у ній.

"Як ми діємо, ми ще рішення не прийняли. Якщо у переліку питань буде звільнити Литвина, то там нам нема чого робити. Якщо у переліку питань будуть серйозні питання, тоді ми будемо збиратися і вирішувати. Будемо виходити із ситуації порядку денного сесії", - наголосив М.Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування