Діагнози Тимошенко ставлять у Добкіна?

Четвер, 12 липня 2012, 20:38

Лікарня "Укрзалізниці" в Харкові повідомляє про обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко файлами, підготовленими в Харківській облдержадміністрації.

Про це у четвер повідомляє сайт "Главное".

Видання зазначає, що на адресу редакції надійшов електронний лист, відправником якого зазначено ЦКБ "Укрзалізниці" (info_cchuz@ukr.net, Central Clinical Hospital UkrZaliznytsia).

Тема листа: "Інформація ЦКБ "Укрзалізниці" з приводу обстеження Юлії Тимошенко".

В прикріпленому doc-овському файлі розповідається про проведення 10 липня діагностичного дослідження пацієнтки Тимошенко "на апаратурі експерт-класу".

"У порівнянні з попереднім медичним висновком з лютого поточного року негативної динаміки процесу не виявлено, наголошується стабілізація. Також результати досліджень вказують на хронічності процесів", - йдеться в листі.

Там також нагадується, що Тимошенко "вже два місяці з моменту госпіталізації в стаціонар ЦКБ "Укрзалізниці" продовжує відмовлятися від будь-яких ін'єкцій і від здачі аналізів крові".

"Ми засумнівалися, що лікарі мають право поширювати подібну інформацію про своїх пацієнтів. І не дарма", - пише видання.

"У властивостях документа "лікарі" забули затерти установу, в стінах якої був приготований "діагноз Тимошенко" - ХОДУ або Харківська облдержадміністрація.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування