Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Швидкісний потяг Колеснікова" зламався двічі й не довіз людей

П'ятниця, 13 липня 2012, 14:01

Швидкісний поїзд Hyundai Донецьк - Київ (№154) у ніч із 12 на 13 липня двічі ламався неподалік від Полтави й не зміг довезти пасажирів у пункт призначення.

Про це пише Ксенія Кожевнікова у своєму Facebook.

"Хочу поділитися короткою розповіддю про поїздку на "швидкісному" поїзді Hyundai слідуванням Донецьк-Київ. Попередня порада!!! Не витрачайте гроші на нього дарма!!!", - пише вона

"Ця махина мало того, що не їде, але ще й дії співробітників Укрзалізниці абсолютно хаотичні й пофігістичні (їм наплювати на вас (пасажирів), і ваші незручності)", - зазначає користувач.

Потяг №154, на якому з 12 на 13 липня їхала Кожевнікова, ламався двічі: "Перший раз не доїжджаючи до Полтави. І всі пасажири сиділи в подиві годину й чекали чогось. Потім він із труднощами поїхав, але проїхав не багато. І за Полтавою він поламався остаточно".

"У підсумку три години все сиділи й чекали якихось дій. Сиділи без світла й без повітря (кондиціонери відповідно не працювали, а двері відкрили не одразу)", - пише пасажирка.

За словами Кожевнікової, 23-річна дівчина-стюард бігала й, "здається, була в ще більшій паніці, ніж ми, і на всі запитання відповідала істерикою, а не давала зрозумілу відповідь".

"У підсумку нас пересадили о першій годині попівночі на інший поїзд, відтягнувши наш Хюндай у Полтаву на платформу. Новий поїзд був теж сидячий (якась комфортабельна електричка)", - повідомляє вона.

"У підсумку поїздки, приїхати в Київ о 4 ранку (12 годин шляху замість обіцяних 7). Втратити тонну нервів. Отримати змучене тіло (бо сидіти й навіть лежати на сидячих сидіннях незручно стільки часу!) .І заплатити за це 380 грн за другий і понад 500 за перший клас... Укрзалізниця, давай до побачення!!!", - обурюється пасажирка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування