Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олександр Тимошенко: Тиснуть навіть на неповнолітніх родичів

Понеділок, 16 липня 2012, 11:36

Олександр Тимошенко заявляє, що влада збирає дані про всіх родичів Юлії Тимошенко і тисне на них для отримання свідчень щодо вбивства Євгена Щербаня.

Про це йдеться в його заяві, поширеній сайтом Юлії Тимошенко.

"Бачачи безперспективність і явну програшність всіх справ щодо Юлії Тимошенко, теперішня влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо удаваної причетності Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня", - йдеться в заяві.

"Видані вказівки збирати відомості про всіх родичів Юлії Тимошенко і забезпечувати тиск на них з метою одержання свідчень щодо причетності до вбивства. В хід ідуть залякування, погрози, тиск. Тиск чиниться навіть на неповнолітніх", - заявляє чоловік екс-прем’єра.

Він запитує в генпрокурора України: "Де ваша совість, пане Пшонко?".

"Чому Ваша совість не прокинеться, щоб розслідувати діяльність уряду Януковича за 2006-2007 роки за звітом Контрольно-ревізійного управління за спричинені збитки державі більше ніж 10 млрд доларів, який був переданий в Генеральну прокуратуру України в 2008 році?", - цікавиться з Чехії Олександр Тимошенко.

"Де Ваша совість, коли зараз йдуть масові розкрадання в Національному Банку, нафтогазовій сфері, за об’єктами Євро? А куди ви дивились, коли за 2 роки з країни вивезли 52 млрд євро, чи, може, там вивозились і ваші гроші чи вашого сина Артема? Що, не мучить совість?!", - додає він.

За словами чоловіка екс-прем’єрки, "Янукович та його кум Пшонка роблять все для того, щоб затягнути розгляд справи Юлії Тимошенко в Європейському суді", хоча "результат рішення Європейського суду їм відомий – НЕВИННА".

Олександр Тимошенко закликає українців не вірити "жодному слову цієї тупої бидло-еліти при владі".

"Навколо одна брехня. Європа вже навіть не реагує на це – дивиться з огидою і зневагою. Жоден президент світу, крім Лукашенка і ввечері Путіна не привітали Януковича з Днем народження. Це вже повне прозріння", - зазначає він.

"Припиніть свавілля і знущання. Попереду у влади – прірва! Страхи Януковича тільки посиляться і стіни Межигір’я вже не допоможуть", - заявляє Олександр Тимошенко. 

За його словами, зараз "влада знаходиться біля межі, перейшовши яку, наступає конфронтація з українським народом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування