"Фронт змін" каже, що вигнав депутатів, які відмовилися боротися з владою

Вівторок, 17 липня 2012, 13:58

"Фронт змін" виключив зі своїх лав 149 депутатів із 2 913 за невиконання статуту, угоди про політичну відповідальність та рішень керівних органів.

Як повідомляє прес-служба партії, членство саме стількох депутатів місцевого рівня було виключено з часу виборів до органів місцевого самоврядування.

"Фронт змін" нагадує, що він підписав із усіма кандидатами у депутати місцевих рад від партії на виборах-2010 угоду про політичну відповідальність. За нею, кандидати зобов’язалися увійти до фракцій цієї партії, не входити без відповідного рішення керівних органів до інших фракцій, більшостей та коаліцій, дотримуватися ідейної платформи партії.

Членство у партії 149 депутатів місцевих рад припинено, зокрема, за неголосування за висловлення недовіри прем’єр-міністру та Кабінету міністрів, за невиконання рішення партії ініціювати вимогу до парламенту ухвалити закон "Про порядок імпічменту президента України", за відмову підтримати акцію "Україна проти Януковича" у жовтні-грудні 2011 року.

"Фронт змін" наводить список 149 депутатів районних, селищних, міських та обласних рад, яких виключено з партії.

Партія також зазначає, що станом на 13 липня цього року членами "Фронту змін" є 21 145 осіб, а з початку року лави партії поповнилися 2 218 членами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування