Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція скаржиться, що СБУшники працюють на Королевську

Вівторок, 17 липня 2012, 16:18

Об'єднана опозиція звинувачує Службу безпеки України в спробах змусити її активістів перейти на бік партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" у Донецькій області.

Про це на прес-конференції в Донецьку заявив керівник донецького обласного виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Ярошенко, повідомляють Українські новини.

За його словами, люди, які назвалися співробітниками СБУ й пред'явили відповідні посвідчення, 12 й 13 липня приходили до керівника виборчого штабу в окрузі № 61 (Амвросіївка Донецької області) з вимогою до всіх його співробітників перейти на роботу в штаб "України - Вперед!".

"Ось що сьогодні відбувається в Донецькій області: о 7 ранку до керівника нашого штабу приходить людина, називається співробітником СБУ на прізвище Ковальов. Машина з ночі стоїть під під'їздом у керівника штабу. Вони пропонують у добровільній формі перейти всім на роботу в штаб Королевської. Називаються прізвища, називаються суми, які будуть платити в цих штабах", - сказав Ярошенко.

Він озвучив зарплати, які, за заявами співробітників СБУ, будуть отримувати перебіжчики: начальник штабу - 20 тисяч гривень, його заступник - 18 тисяч гривень, працівники - по 10 тисяч гривень.

Ярошенко повідомив, що опозиція спробує з'ясувати особу людини, що назвалася співробітником спецслужби.

У свою чергу управління СБУ в Донецькій області спростувало інформацію про те, що нібито її співробітники переманюють активістів об'єднаної опозиції на роботу у виборчі штаби партії "Україна - Вперед!" у Донецькій області.

"Інформація про те, що нібито співробітник СБУ на прізвище Ковальов тисне на керівництво об'єднаної опозиції у виборчому окрузі № 61 у Донецькій області на користь окремої політичної сили напередодні виборів у Верховну Раду України, не відповідає дійсності", - сказано у повідомленні прес-служби УСБУ в області.

В управлінні зазначили, що використання СБУ в партійних, групових або особистих інтересах суперечить законодавству.

Крім того, за даними прес-служби, співробітник на прізвище Ковальов в УСБУ області не працює.

Відео Новости Донбасса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...