Губернатор Черкащини розхвалив себе на пам'ять про Шевченка

Вівторок, 17 липня 2012, 18:22

У книзі з нагоди 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка розхвалили владу.

Про це повідомляє дописувач світоглядного порталу "Рідна країна".

Інформаційно-презентаційне видання "Тарас Шевченко - славний син Черкаської землі" було видане на замовлення Черкаської облдержадміністрації з нагоди 200-річчя з дня народження Кобзаря.

Вступне слово даного видання складається з чотирьох невеличких абзаців, в яких розповідається про те, що книга "висвітлює сторінки та миттєвості життя і творчості великого Кобзаря", а також про те, що "черкащани зберігають пам’ять про свого визначного земляка".

 

Натомість п’ятий - найбільший абзац повідомляє, що "значний вклад в збереження історичних цінностей Черкащини вніс губернатор області, Герой України С.Б.Тулуб і його команда".

Далі йдеться про залучення ним коштів держави, області та меценатів до "відбудови об’єктів, які мають непересічно важливе значення для міжнародного іміджу не тільки Черкащини, а й всієї України".

 

Далі в книзі йде слово-вітання самого глави Черкаської обладміністрації Тулуба, який "роздумує" про любов кожного українця до Шевченка та щиро дякує президенту Віктору Януковичу за все, що він зробив для Шевченка.

Всі ці улесливі слова проілюстровані традиційними щасливими фото покладань, перерізань стрічок та оглядин здійсненої роботи.

 

Загалом, на перших сторінках книги 4 фото президента та чиновників його адміністрації, 2 фото очільника уряду і, зрозуміло, найбільше з-поміж інших – 7 зображень на двох сторінках – керманича регіону.

"Отож, у підсумку маємо книгу, яка вийшла на замовлення обласної адміністрації, а значить - на кошти всіх черкащан, в якій, окрім знайомої інформації про місця, де бував поет, влада додумалася подякувати сама собі за свою плідну роботу та розмістити на першому плані фотографії президента, прем’єра та, звісна річ, глави краю", - зазначає видання.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News