Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: Тимошенко погрожує вибити вікно, якщо їй не дадуть телефон

Середа, 18 липня 2012, 20:03

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко шантажує співробітників Пенітенціарної служби і погрожує вибити вікно у лікарняній палаті.

Про це у середу ввечері повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України з посиланням на заяву Тимошенко.

Прес-служба зазначає, що таку заяву Тимошенко написала на ім’я начальника Качанівської колонії.

"ДПтС України вважає за потрібне поінформувати громадськість про цей інцидент з метою уникнення у майбутньому будь-яких провокацій з цього приводу з боку народних депутатів та адвокатів Тимошенко", - йдеться в повідомленні.

"Ув’язнена звернулась до керівництва колонії з вимогою надати їй право на телефонну розмову. Співробітники пенітенціарної служби роз’яснили Тимошенко, що відповідно до чинного законодавства, вона має таке право і зможе ним скористатися у спеціальному приміщенні виправного закладу зі стаціонарного таксофону, як це передбачено нормативними документами та інструкціями пенітенціарної системи України", - зазначили в службі.

"Крім того, Тимошенко роз’яснили, що працівники пенітенціарної служби не мають права надавати свої мобільні телефони ув’язненим для здійснення ними приватних розмов", - додали в прес-службі.

"Однак, Тимошенко у письмовій формі повідомила керівництво колонії про наміри вибити вікно у своїй лікарняній палаті, аби, за її словами, "спілкуватися з тим, з ким вважаю за потрібне через телефони своїх прихильників під вікнами моєї лікарняної палати", - цитує заяву Тимошенко відомство.

"Наразі, співробітники пенітенціарної служби продовжують спілкування з Тимошенко", - додали в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...