СПРАВУ ЛУЦЕНКА ЗАКРИЮТЬ ЗА ЗАКІНЧЕННЯМ СТРОКУ ДАВНОСТІ?

П'ятниця, 20 липня 2012, 09:38

Юрій Луценко вважає, що зміною статті обвинувачення Генпрокуратура намагається уникнути визнання відсутності злочину в його діях у справі стеження за водієм Сацюка.

Про це екс-міністр внутрішніх справ заявив в коментарі "Українській правді" по завершенні судового засідання.

"Це спроба прокуратури не помічати, що відсутня подія злочину. Справа в тому, що права Давиденка обмежив апеляційний суд, рішення якого ніким не скасоване по сьогоднішній день", - сказав Луценко.

"Підставою для цього рішення суду не були документи, які інкримінують Тарасенку, Павленову і Луценку. Документи, які ми підписали не носять жодного причинно-наслідкового зв’язку із рішенням апеляційного суду. Відтак всі намагання побачити такий невеликий злочин як халатність є виключно спробою ГПУ замаскувати видуманий ними злочин і все ж таки не визнати фальсифікацію ними справи", - наголосив він.

Водночас адвокат Луценка Олексій Баганець вважає, що це кращий спосіб, який вигадала ГПУ щоб вийти з ситуації.

За його словами, у серпні закінчуються строки давності по цій справі за цією статею.

"Цей злочин невеликої тяжкості. За ним не передбачено покарання більше 2 років позбавлення волі, а строк давності – 3 роки. Тому 6 серпня закінчаться строки давності. Якщо закінчаться строки давності, то суд має право закрити справу за завершенням строку давності", - заявив Баганець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...