Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Просто Льоня" Черновецький розповів про нову дружину

П'ятниця, 20 липня 2012, 10:00

Екс-мер Києва Леонід Черновецький розповів, що познайомився зі своєю новою дружиною Оленою 8 років тому й радий, що вона взяла його прізвище.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Років 8 назад я побачив Олену і її 5-річного сина Данила в церкві пастора Сандея. Вона сиділа поруч, хлопчик спав. Уже не пам'ятаю, як це трапилося, але я взяв хлопчика на руки, і він проспав у мене на руках всю проповідь", - розповів Черновецький.

"Пройшов час, і ми зустрілися в мене на дні народження чотири роки тому... А далі... я запропонував зустрічатися, і усе більше пізнавав її як людину: спокійну, урівноважену, не корисливу (для мене, до речі, це дуже важливо), ну й, що також важливо, гарну жінку", - розповів колишній мер.

Черновецький також додав, що сином Олени у нього "дуже теплі відносини". "Даня дуже любить свого батька, але мене поважає", - сказав він.

"Мені приємно, що Олена взяла моє прізвище, хоча я з нею цю тему ніколи не обговорював. Це знак довіри, і мені це подобається", - розповів колишній мер.

"Аліна (колишня дружина Черновецького) не стала переходити на моє прізвище, тому що пишалася й пишається своїм. Її батько був у радянський час досить значною людиною, і для Грузії його прізвище звучало. Його покоління в Грузії й зараз пам'ятає мого колишнього тестя.  А моє прізвище було невідоме не тільки в Грузії, але й в Україні. Я був просто Льоня", - сказав він.

Черновецький також порадів, що його дочка вирішила не міняти прізвище, коли вийшла заміж.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування