Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" роздає бабусям по 100 гривень допомоги

П'ятниця, 20 липня 2012, 20:49

Депутат від Партії регіонів Микола Янковський роздає пенсіонерам по 100 гривень у якості матеріальної допомоги.

Про це у п’ятницю повідомляє портал gorlovka.ua.

Загалом у черзі біля офісу Горлівської міської організації Партії регіонів стояло більше 50 людей. Прийом здійснював помічник-консультант парламентарія Валерій Радомський.

 

Люди похилого віку розповіли, що у п’ятницю вони написали заяви, в яких вказали свої контактні дані, адресу проживання, телефон та причину, через яку просять у Янковського гроші і здали ксерокопії паспортів.

"Кошти обіцяють їм перевести на банківську картку в наступному місяці", - зазначає видання.

 

"Пенсіонери особливо не бідкалися й переписували один в одного причини для надання допомоги: на лікування очей, на операцію, на відновлення здоров'я, на відпочинок. Як зізналися бабусі, подібна практика здійснюється з квітня", - йдеться в статті.

 

На запитання: "Звідки дізнаються про атракціони небаченої щедрості?", пенсіонери повідомили, що інформація поширюється різними способами, але в першу чергу через лікувальні установи.

Як відомо, Герой України, депутат від Партії регіонів Микола Янковський - екс-власник концерну "Стирол". На момент продажу експерти оцінювали хімпідприємство в 650-750 мільйонів доларів.

У Горлівці у Янковського залишився інший бізнес: він як і раніше є власником компанії "Стиролбіофарм", що виробляє медпрепарати.

До речі, вітаміни від Янковського весною 2012 року безкоштовно роздавали в школах Горлівки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: