Rozetka.ua привселюдно покаялася перед податківцями

Понеділок, 23 липня 2012, 17:13

Інтернет-магазин Rozetka.ua вважає обґрунтованими претензії Державної податкової адміністрації в Києві щодо виплати донарахованих податків.

Про це на своїй сторінці Facebook написав власник Rozetka.ua Владислав Чечьоткін.

"Провівши консультації з аудитом – змушений погодиться: у роботі нашої компанії були деякі порушення податкового законодавства. Після зустрічі з керівництвом податкової Києва, менеджмент прийняв рышення добровільно оплатити суму донарахованих по акту податків у бюджет", - написав він. 

Скриншот з Facebook Чечьоткіна



Чечьоткін відзначив, що "це дозволить уникнути карного переслідування для менеджменту, а Розетці продовжити працювати в Україні".

Як відомо, у квітні податкова служба призупинила роботу Rozetka.ua через ухилення магазину від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень.

У підсумку робота інтернет-магазину була заблокована.

Як відомо, сума податкових претензій до Rozetka.ua після декількох апеляцій становить 4,7 мільйона гривень, з яких 1,5 мільйона уже перерахували 19 липня.

Станом на 19 липня Rozetka.ua працювала на 10% своїх потужностей і призупинила показ інтернет-реклами, хоча упродовж декількох років була одним із ключових рекламодавців в українському інтернеті.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News