Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів, чого ходить на асамблею до Януковича

Понеділок, 23 липня 2012, 22:09

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що має бути присутнім на засіданнях Конституційної асамблеї створеної президентом Віктором Януковичем.

Про це він заявив в інтерв’ю 5 каналу, відповідаючи на питання, чому він легітимізує владу своєю участю у офіційних заходах.

"Моя мета не була прийти туди, щоб помилуватися з Киваловим. А моя мета була, і залишається на сьогодні слідуюча: кожен президент, який приходить до влади в Україні, безумовно, підходить до проблеми Конституції", - зазначив екс-президент.

"Коли ми говоримо при сьогоднішню ситуацію, коли через вуста одного з президентів ініційована Конституційна асамблея, у мене, при моєму часі правління, була конституційна комісія, комісія, здається, була у Кучми, бо двічі чи тричі я, як глава фракції, приходив на ту комісію… Безумовно ця інституція буде при будь-якому президенті", - уточнив Ющенко.

"Тепер виникає запитання: ми на ці інституції хочемо дивитися, як на точку у якій проходить перша формальна дискусія, яка може або започаткувати дорогу, або на другому засіданні сказати: пане президенте, ви творите лихо Україні, що ви придумали, яку ви перевагу даєте?.. Діалог повинен бути", - додав він.

"Якщо я сиджу на Конституційній асамблеї, то це ще не означає, що я згоден навіть з ініціатором цього проекту, але це означає те, що у мене є завжди право на цій площадці, якщо я відчую для чого зібраний цей процес, сказати своє слово, щоб його не говорити через 5 років чи через 10 років", - підсумував Ющенко.

Як відомо, Ющенко був присутній на першому засіданні Конституційної асамблеї разом з іншими екс-президентами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування