"Тріолан" тепер запевняє, що з ТВі співробітник напартачив

Вівторок, 24 липня 2012, 20:03

Керівництво провайдера "Тріолан" пояснює припинення трансляції телеканалів ТВі і Simon діями свого співробітника.

Про це заявив на прес-конференції в Харкові директор з інновацій "Тріолан" Вадим Сидоренко, передають "Українські новини".

"У п'ятницю ввечері наші інженери, намагаючись відновити канал ТВі, який з квітня не працював у Харкові та Чугуєві, не особливо вдало це зробили, таким чином, що канал зник у всіх інших містах", - сказав він.

Сидоренко зазначив, що інженери не змогли швидко відновити мовлення каналу ТВі і включили на його частоті в якості тимчасової заміни канал БТБ.

За словами Сидоренка, як тільки буде знайдений винний у неполадках, він буде звільнений.

Пізніше в ході прес-конференції Сидоренко заявив, що винний співробітник встановлений і відсторонений від роботи до з'ясування обставин події.

Сидоренко зазначив, що причини зникнення ТВі, а також Simon, у всіх 11 містах одна, але в чому вона полягає, на даний момент невідомо.

Він зазначив, що компанія не зможе швидко відновити мовлення ТВі через широкий громадський резонанс.

"Інженери думали, що... у понеділок вранці полагодять. А в понеділок вранці прийшли - вже такий скандал, тепер, навіть якщо вони швидко полагодять, просто повернути як було – вимкнути "Банківське телебачення" і включити ТВі - насправді не можна" , - зазначив він.

Сидоренко уточнив, що "потрібно "Банківське телебачення" залишити, а якийсь інший виключити, а який канал вимкнути - вони не знають, їм потрібно дати команду, а щоб дати команду, потрібно зрозуміти, з яким каналом розірвати договір".

Він зазначив, що інженери зараз не підходять до станції, бо не знають, на який канал включати ТВі, вони розбираються, що стало причиною відключення.

Сидоренко зазначив, що відновлення мовлення ТВі є пріоритетним, і всі сили працівників компанії спрямовані на його відновлення, і тільки після завершення цієї роботи вони займуться відновленням мовлення телеканалу Simon.

Президент ТМ "Тріолан" Роман Сальников заявив, що не може виключити політичні мотиви співробітника, в результаті дій якого припинено мовлення каналів.

Як повідомляло агентство, TВі 20 липня заявив про припинення його трансляції в кабельній мережі "Тріолан" в 11 містах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...