Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада через суди забороняє акції опозиції на Київщині

Середа, 25 липня 2012, 13:53

Київський окружний адмінсуд заборонив об’єднаній опозиції встановлювати в Боярці та Іванкові на Київщині інформаційні намети для збору підписів і приєднання до судового позову проти президента.

Про це повідомляє прес-служба об’єднаної опозиції.

Згідно з повідомленням, Іванківська районна організація ВО "Батьківщина" у відповідності до законодавства повідомила органи місцевого самоврядування про заплановану акцію.

"Намагаючись не допустити встановлення інформаційного намету Об’єднаної опозиції, голова селищної ради пізно ввечері, близько 21.00, звернувся до суду з позовом", - йдеться у повідомленні.

"Київський окружний адміністративний суд невідкладно розглянув позов і близько півночі ухвалив постанову, якою заборонив розміщувати в Іванкові намет Об’єднаної опозиції", - повідомили у прес-службі.

Київський окружний адміністративний суд також заборонив Об’єднаній опозиції встановлювати намети в Боярці, а у Сквирі проводити акцію "Україна проти Януковича" забороняє виконком міської ради.

Як відомо, 6 липня об'єднана опозиція в рамках акції "Україна проти Януковича" почала збір підписів українців під судовим позовом проти Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування