Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов поговорив із Тимошенко про з’їзд і побачив погіршення

Середа, 25 липня 2012, 16:14

Олександр Турчинов обговорив із Юлією Тимошенко питання внутрішньої політики та підготовку до з'їзду об'єднаної опозиції, запланованого на 31 липня.

Про це він заявив журналістам біля Центральної клінічної лікарні №5 у Харкові в середу після зустрічі з Тимошенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Водночас, Турчинов не зміг відповісти на запитання, де проводитимуть з'їзд – у Харкові чи в Києві.

"Думаю, ухвалюватимемо рішення, щоб обов'язково і депутати, й активісти мали можливість бути присутніми в Харкові 31 липня, коли влада хоче продовжити фарс під назвою "судилище над Тимошенко", - сказав він.

"Але в разі провокації у Верховній Раді (позачергової сесії 31 липня), ми повинні бути готові й на цьому фронті", - додав Турчинов.

Він також зазначив, що за місяць, який він не бачив Тимошенко, її стан здоров'я погіршився, але не уточнив, у чому це проявляється.

"Я бачив її місяць тому. На жаль, погіршився стан здоров’я. Я хочу сказати свої враження: стан здоров’я не покращився, а погіршився, і це достатньо можна було побачити", - сказав Турчинов, цитує УНІАН.

Він зазначив, що лікарі харківської лікарні не говорять, з чим пов’язане погіршення стану здоров’я Тимошенко.

"Лікарі не роблять свої висновки, у зв’язку з чим це пов’язано: або з тим, що вони передозували ліки, або інші причини", - зазначив Турчинов.

Він повідомив, що лікування хребта Тимошенко продовжилося.

Водночас, Турчинов висловив сподівання на швидкий приїзд фахівців берлінської клініки "Шаріте", які продовжать лікування екс-прем’єра.

У той же час, заступник головного лікаря ЦКЛ №5 Ірина Фурса заявила, що на сьогодні стан Тимошенко "стабільний".

"Гірше їй не стало - це точно. Вона отримує винятково те, що їй прописали й рекомендували німецькі лікарі", - повідомила лікар "Інтерфаксу".

За її словами, скарг від Тимошенко не надходить.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування