Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко повезуть у суд, а БЮТ перенесе з’їзд?

Четвер, 26 липня 2012, 13:18

Адвокат Сергій Власенко не виключає, що Юлію Тимошенко 31 липня доставлять до суду у Харкові.

Про це він заявив в інтерв’ю ТСН.

"Так (привезуть). Вони створили абсолютно абсурдну, не передбачену чинним законодавством ситуацію. Порушили все! І при цьому не отримали від експертів таку відповідь, якої хотіли", - зазначив він.

Власенко нагадав, що серед інших питань експертам було поставлено конкретне питання: чи може за станом здоров'я Тимошенко бути присутньою в судовому засіданні, але прямої відповіді вони не дали.

"Вони написали якусь абракадабру, під яку можна підігнати все що завгодно. Вони написали, що за станом здоров'я немає протипоказань на участь Юлії Тимошенко в заходах за межами лікарні, які вимагають концентрації, а також сприйняття усного та писемного мовлення", - зазначив він.

Він також не виключив, що через це партійний з’їзд доведеться перенести.

Як відомо, на 31 липня заплановане чергове засідання в справі Тимошенко, а також попередньо були анонсовані засідання Верховної Ради та з’їзд об’єднаної опозиції.

"Це не дрібна капость, а заздалегідь спланована ситуація. Ми ж прекрасно розуміємо, що всі дати, на які призначаються судові слухання, заздалегідь плануються і заздалегідь готуються. Вони прекрасно розуміють, що бути присутнім в трьох місцях одночасно неможливо", - прокоментував Власенко такий збіг обставин.

На зауваження, що політтехнологи вважають, що БЮТ було б зараз вигідно показати Тимошенко, Власенко назвав такі поради цинізмом.

"Я дуже пієтетно ставлюся до політтехнологів, але іноді слухаю їх зі здриганням. Наприклад, інсинуації, що Тимошенко краще перебувати у в'язниці з точки зору рейтингу. Я б рекомендував кожному з цих молодих і не дуже молодих людей посидіти рік у в'язниці, а потім я готовий вислуховувати їхні поради з цього приводу", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...