Олімпіада може принести Україні 9 золотих медалей

Четвер, 26 липня 2012, 17:30

Українська збірна може продемонструвати рекордний результат на Олімпійських іграх в Лондоні.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на прогнози інвестиційної компанії Goldman Sachs.

Україні пророкують високе десяте загальнокомандне місце та дев'ять золотих медалей, що на дві більше, ніж було на Олімпіаді в Пекіні 2008 року.

При цьому загальна кількість медалей в української збірної, за прогнозами аналітиків, не зміниться і становитиме 27.

Тим часом, на думку букмекерів, збірна України виграє 7 золотих медалей у Лондоні, передає Укрінформ з посиланням на букмекерську контору William Hill.

За цими даними, національна збірна претендує на три медалі в чоловічому боксі, а також по одній у легкій атлетиці, кульовій стрільбі, веслуванні та важкій атлетиці.

Серед можливих "золотих медалістів" букмекери називають легкоатлетку Ольгу Саладуху, боксерів Олександра Усика, Василя Ломаченко,Тараса Шелестюка, важкоатлета Артема Іванова та Олену Костевич, що займається кульовою стрільбою.

Найвищe нагородe також пророкують за академічне веслування Яні Дементьєвій, Наталії Довгодько, Анастасії Коженкова та Катерині Тарасенко.

Як відомо, на попередніх Літніх Олімпійських іграх у Пекіні у 2008 році українська збірна завоювала 27 нагород і посіла 11 місце у неофіційному командному заліку. Це був найбільший здобуток збірної України за весь час її участі в іграх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування