"Регіони" запевняють, що порядок денний Ради ще відкритий

Четвер, 26 липня 2012, 21:28

Порядок денний позачергової сесії Верховної Ради залишається відкритим.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, глава Комітету ВР з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко, якого цитує прес-служба партії.

"Згідно з регламентом ми зібрали необхідну кількість підписів, подали голові ВР і, відповідно до Конституції та регламенту, глава ВР підписав розпорядження про скликання позачергової сесії", - зауважив депутат.

"Ми подали пропозиції до порядку денного", - зазначив він.

Парламентарій повідомив, що до розгляду пропонуються наступні питання: "проект закону про внесення змін до статті 6 ЗУ про держбюджет, що стосується енергетичної галузі, Міністерства енергетики та вугільної промисловості; про зміни до держбюджету на 2012 рік щодо видатків державного агентства екологічних інвестицій, згідно з Кіотським протоколом".

"Оце той порядок денний, який ми запропонували. Я не виключаю, що до нього будуть зміни і доповнення", - зауважив глава Регламентного комітету.

"Зараз розпочалося його обговорення. Ми розіслали його по фракціях, щоб депутати могли висловити свої пропозиції та внести доповнення", - додав він, уточнивши, що "порядок денний відкритий".

Депутат звернув увагу, що ключовими питаннями порядку денного є "зміни до бюджету, створення нових робочих місць, спрощення різних процедурних систем для того, щоб у нас з’явилися нові робочі місця".

"Про це говорив уряд, про це говорив президент. Про це говорилось і під час сесії, яка завершилась", - зазначив політик.

Як відомо, глава Верховної Ради Володимир Литвин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії парламенту 30 липня.

Наразі у порядку денному немає питань щодо звільнення спікера і віце-спікера парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...