"Регіони" агітують цифровими телетюнерами

Четвер, 26 липня 2012, 23:11

У Макіївці Донецької області тюнери для цифрового телебачення вручають населенню від імені Партії регіонів.

Про це повідомили в Донецькій облорганізації "Комітету виборців України", передає УНІАН.

Організація повідомляє, що 24 липня в комунальній газеті "Вечерняя Макеевка" вийшла публікація під назвою "Цифра" стукає в будинки, завдяки Партії регіонів".

У публікації йдеться про те, що в Макіївці представники Кіровської районної парторганізації Партії регіонів вручили двом громадянам похилого віку тюнери для цифрового телебачення і підключили їх до телевізорів.

Керівник апарату Кіровської райорганізації Партії регіонів Юлія Уряднікова в своєму коментарі зазначила, що "реакція людей, які стали учасниками цієї програми, свідчить про віру народу" в свого президента.

Також місцевий телеканал "ЮНІОН" показав сюжет про цю акцію місцевих регіоналів. У ньому повідомлялося, що Партія регіонів найближчим часом вручить телевізійні тюнери ще п'ятьом жителям Кіровського району Макіївки.

Представники "Комітету виборців України" зателефонували в громадську приймальню Партії регіонів у Макіївці.

"Представники громадської приймальні цієї політичної сили повідомили, що для отримання безкоштовних тюнерів громадянам пільгових категорій необхідно звернутися в теруправління праці та соціального захисту", - йдеться в повідомленні.

"Після отримання тюнера громадяни можуть подати до громадської приймальні Партії регіонів заявку на безкоштовне налаштування обладнання за місцем їх проживання", - додали в приймальні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування