Орендар ставка вбив чоловіка за рибалку

Неділя, 29 липня 2012, 20:13

У Черкаській області орендар водойми убив чоловіка.

Як повідомили ТСН у прес-службі обласного МВС, до міліції звернувся лікар однієї із лікарень Ватутінського району та повідомив, що в хірургічне відділення доставлено чоловіка з чисельними тілесними ушкодженнями, який знаходиться у край тяжкому стані.

Незважаючи на спроби лікарів врятувати життя потерпілому, від отриманих травм він помер.

Як встановили правоохоронці, потерпілими у цій справі було ще троє чоловіків, які також звернулися за допомогою до лікарні.

Чоловіки приїхали до міста Ватутіно навідати свого приятеля. Повечерявши, друзі вирішили продовжити відпочинок рибалкою на ставку, який знаходився неподалік.

Однак намічений відпочинок товаришів порушили охоронці водойми, яку орендував один із підприємців Черкас. Працівники охорони затримали рибалок, відвели їх до службового приміщення та повідомили про порушників свого керівника.

Невдовзі з'явився "господар" ставка, але не один, а з підмогою. Дужі "помічники" почали провчати зухвальців за допомогою фізичної сили. Від нанесених травм один із рибалок втратив свідомість та впав.

Скориставшись тим, що кривдники відволіклись на їхнього товариша, трьом чоловікам вдалося втекти. Четвертий з рибалок так і залишився лежати в сторожці.

Протягом декількох годин 51-річного чоловіка, який керував розправою над рибалками, та його спільників було затримано.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу за статтею 121 Кримінального кодексу "Тяжкі тілесні ушкодження", санкція якої передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років. Ведеться слідство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування