Кличко: Ми є подразником і для влади, і для партнерів по опозиції

Понеділок, 30 липня 2012, 19:50

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко каже, що влада тисне на його однопартійців, а партнери по опозиції негативно відгукуються про "Удар".

"Ми є подразником для влади і навіть для наших партнерів по опозиції, бо наш рейтинг зростає", - заявив він в інтерв'ю ТСН.ua.

"Мені неприємно про це говорити, але зверніть увагу, як в кожному своєму інтерв'ю наші партнери згадують "Удар" в негативі, хоча ми, навпаки, суворо дотримуємося принципу взаємонепоборення", - зазначив Кличко.

Він додав: "Проти нас стоїть і колосальний адміністративний ресурс".

"Проти наших партійців заводять якісь незрозумілі кримінальні справи. Зараз, наприклад, за абсолютно надуманими справами правоохоронні органи переслідують главу нашої запорізької обласної організації Вадима Кривохатька, щоб не допустити його до участі у виборах", - заявив лідер "Удару".

"На наших партійців влада тисне у Херсоні, Дніпропетровську, у Криму... Ми відчуваємо справжній пресинг з боку силових структур, нам протистоїть колосальний фінансовий ресурс", - додав він.

Кличко зазначив, що у багатьох областях, регіонах України його партії "повністю заблокували зовнішню рекламу".

"Наприклад, в Одесі і Миколаєві заборонили вивішувати її на центральних вулицях, щоб не псувати настрій місцевій владі. У нас немає можливості з’являтися в засобах масової інформації", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування