Тігіпко розповів, як багато Повалій зробила для Партії регіонів

Вівторок, 31 липня 2012, 13:41

Віце-прем'єр, заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко пояснює той факт, що співачка Таїсія Повалій потрапила на 2 позицію в списку партії тим, що вона давно співпрацює з нею.

Про це він повідомив під час прес-конференції у Facebook.

"Насправді, Таїсія Повалій багато і довго співпрацює з нами, де-факто працює в партії. Безумовно, велику роль грає те, що вона відома і її люблять українці за її творчість. Думаю, що це передусім зіграло свою роль", - зазначив він.

Віце-прем'єр також назвав імена колишніх членів партії Сильна Україна, які потрапили до виборчого списку Партії регіонів.

Зокрема, до списку потрапила колишній керівник Одеської обласної парторганізації Світлана Фабрикант під номером 25, Володимир Дудка під номером 35, колишній керівник київської міської парторганізації Олег Шаблатович під номером 55 та колишній керівник нацсекретаріату Сергій Вітер, який у списку займає 96 позицію.

Тігіпко відзначив, що більшість керівників обласних партійних організацій Сильної України сьогодні працюють у виконавчій гілці влади, з них 19 – на посадах заступників губернаторів.

Як відомо, Партія регіонів включила до першої 5-ки виборчого списку на вибори парламенту прем'єра Миколу Азарова, співачку Таїсію Повалій, Тігіпка, секретаря РНБО Андрія Клюєва та лідера фракції партії Олександра Єфремова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...