Ляшко таки доніс списки до ЦВК. За допомогою двірника

Понеділок, 13 серпня 2012, 10:01

Радикальна партія Олега Ляшка подала 11 серпня документи до Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Радикальна партія подала виборчий список із 150 кандидатів і 32 кандидати по округах", йдеться в повідомленні.

"Без радикальних змін ми втратимо Україну! Без радикальних змін нічого не буде. Тому я веду команду, де немає олігархів і чиновників, я веду команду простих людей, які здатні підняти Україну з колін, зробити її світовим геополітичним лідером", - заявив Олег Ляшко.

Він звернув увагу на те, що Радикальній партії намагались перешкодити зареєструватись.

 Фото прес-служби Ляшка

"Ввечері 9 серпня стався напад на машину Олега Ляшка. Поки-що невідомий зловмисник розбив скло і викрав особистий портфель Ляшка, де знаходились гроші, виборчий список, паспорт лідера партії, його депутатське посвідчення та інші документи. Але в п'ятницю вранці із приймальнею народного депутата зв'язався двірник Сергій Кобзар, який знайшов портфель із документами, але без грошей", - йдеться в повідомленні.

 Фото прес-служби Ляшка

Ляшко наголосив, що якби документи не знайшлися, то він би їх відновив все одно подав до 13 серпня, коли закінчується термін реєстрації.

"Мене і мою команду ніхто ніколи не зламає і не злякає!" – підсумував Ляшко.

Як відомо, у день, коли в Ляшка украли документи, він не повідомив про зникнення грошей. Про нібито зникнення грошей стало відомо зі слів Ляшка лише на другий день. 

Обов'язковою умовою для реєстрації кандидата-мажоритарника є внесення застави в сумі 13 тисяч 224 гривень, партійного списку - 2 мільйони 204 тисячі гривень. Таким чином у машині Ляшка мало бути білше 2,6 мільйона гривень. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування