Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Запоріжжі проти опозиції влаштували свято меду і наслали підрозділ до школи

Вівторок, 14 серпня 2012, 09:54

Влада Запорізької області намагається перешкоджати проводити агітацію депутату Анатолію Гриценку.

Про це він пише у своєму блозі в Українській правді.

"Влада протидіє опозиції так само, як і в 2004-му. Бачу це під час роботи у Запорізькій області. Першою злякалася місцева влада міста Мелітополя", - написав він.

За словами Гриценка, він подав заявку на проведення зустрічі з людьми на площі Перемоги у Мелитополі, однак отримав відмову .

"Лист мерії - це просто шедевр чиновницького креативу. Аби відмовити опозиції у спілкуванні з людьми нічого кращого не придумали, ніж призначити на понеділок (?!) причому зранку о 9:00 (?!) таку собі ярмарку меду, та ще й під девізом "Медовий спас у Медовому місті". Супер!" – написав він.

 

Гриценко розповів, що зустріч він переніс на інше місце.

"А на площі Перемоги, як і очікувалося, у цей час не було - ні ярмарки, ні меду. Перевірив особисто. Чого вони бояться? Правди. Правди про злочини влади, про корупцію, про розкрадання мільярдів, правди про Межигір'я і невиконані обіцянки перед людьми", - обурився він.

Також Гриценко розповів, що в одному з сіл Оріхівського району до школи, де він мав проводити зустріч з вчителями та батьками, приїхали представники підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю.

"Школа має історію, скоро святкуватиме 100-річчя. В ній навчаються учні з кількох сусідніх сіл.  У влади коштів на ремонт нема, кажуть "папєрєднікі всьо укралі". Представники опозиції, яким ця школа небайдужа, своїм коштом ремонтували школу. Не під вибори, а кілька років поспіль", - розповів Гриценко.

"Так от, влада чомусь вирішила, що завтра я - представник опозиції, планую урочисто відкрити школу після ремонту. І вирішила протидіяти, не дати поспілкуватися з людьми",- додав він.

"Директора школи вже зранку викликали до міліції. Випитували, чого це туди їде Гриценко, з ким він там зустрічатиметься, про що говоритиме? Далі, вже після робочого дня, о 20:00, до школи приперлися співробітники підрозділу з протидії економічній злочинності", - зазначив він.

"Тиснуть на директора, погрожують розслідуванням, чого це він, мовляв, залучає на ремонт школи добровільні благодійні внески. Показують пальцем догори: вказівка звідти, із-за приїзду одного з лідерів опозиції " – додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування