Затриманий за хабар мер-регіонал встромив собі в око ручку

Середа, 15 серпня 2012, 13:50

Працівники УБОП МВС у Севастополі припинили протизаконну діяльність корумпованої злочинної групи, яку очолював мер одного з міст Криму.

Про це повідомляє прес-служба УБОЗ.

"Встановлено, що 44-річний чиновник спільно з директором приватного підприємства з метою отримання постійного нелегального прибутку налагодили схему вимагання хабарів від юридичних та фізичних осіб за вирішення питань у сфері земельних відносин на території міста", - йдеться у повідомленні.

"Відповідно до розробленого плану посадовець створював умови, за яких громадяни, які зверталися до виконкому чи міськради із земельними питаннями, були вимушені погоджуватися з протиправними вимогами чиновника та передавати через спільника хабарі від 15 тис. доларів США", - додали у прес-службі.

У результаті проведеної спецпідрозділом операції зловмисники затримані "на гарячому" при одержанні чергового хабара у розмірі 20 тис. доларів США та 100 тис. грн.

Щодо здирників прокуратурою порушено кримінальну справу за одержання хабара і карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. 

Водночас кримське видання "Мередіан Севастополь" повдіомило, що затриманим є мер міста Інкерман Валерій Конопльов.

фото з Facebook Конопльова 

Видання повідомило, що у вівторок на допиті в УБОЗ він схопив кулькову ручку і встромив собі в око.

Конопльов є членом Партії регіонів. 

З 2009 року був заступником керівника секретаріату, керівник відділу організаційно партійної роботи Севастопольської міської організації Партії регіонів

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування