Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податкова зайнялася рекламою банку сина Януковича

Середа, 15 серпня 2012, 15:34

Перед заходом за участю керівника податкової служби Києва Ірини Носачової підприємцям роздавали буклети Всеукраїнського банку розвитку Олександра Януковича.

Про це йде мова в публікації "Економічної правди".

У статті зазначається, що перед входом в зал, де проходила зустріч Носачової з підприємцями, відвідувачам роздавали відомче видання "Вісник податкової" і рекламні проспекти ВБР.

Як відомо, 100% акцій цього банку належить старшому синові президента Віктора Януковича Олександру.

Зокрема, роздавався набір листівок з пропозиціями ВБР щодо кредитування малого та середнього бізнесу, депозитів для фізосіб і підприємців і т.д.

"А з першої сторінки основного буклету на читача дивиться голова правління ВБР і, за сумісництвом, керівник Асоціації платників податків України Валентина Арбузова - мама нинішнього глави Нацбанку", - наголошується в статті.

Журналіст ЕП поцікавився у Носачової, на яких підставах під час заходу податківців рекламували ВБР. Однак вона переадресувала це питання присутньому в залі директору відділення Асоціації платників податків в Києві Олександру Саприкіну.

"Останні два роки Асоціація проводить рейтинг серед платників податків, так звані "Сумлінні платники податків". За підсумками 2011 року ВБР зайняв перше місце в цьому рейтингу серед банків по місту Києву", - зазначив він.

"Одна з наших функцій, на підставі плану спільних дій з податковою інспекцією, - популяризація сумлінних платників податків. Тому це все (реклама ВБР) розумно і законно", - заявив Саприкін.

Як відомо, в березні 2012 року співробітників центрального апарату Державно податкової служби перевели на обслуговування в банк сина Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування