У Донецькій області Клюєв підкуповує виборців телетюнерами

Середа, 15 серпня 2012, 17:39

В Артемівську Донецької області місцевим жителям від імені регіонала Сергія Клюєва роздають тюнери для цифрового телебачення.

Про це повідомляє Всеукраїнська громадська організація "Комітет виборців України".

Клюєв буде балотуватися від Партії регіонів по одномандатному виборчому округу №46, куди входять Артемівськ, Красний Лиман і Артемівський район.

Як розповів КВУ житель міста Артемівська, громадський діяч Денис Гетьман, їх родина одержала тюнер саме із припискою "від Сергія Клюєва".

 

"Згідно з постановою Кабміну, моя матір підпадає під категорію тих, хто може безкоштовно одержати тюнери для цифрового телебачення від держави. Вона написала заяву в місцеве управління праці й соціального захисту населення. Через якийсь час нам прийшло повідомлення, що на пошті нас чекає посилка на її ім'я. На пошті ми одержали тюнер у пакеті з підписом Сергія Клюєва", - розповів Гетьман.

Він відзначив, що в той же день багато людей одержали точно такі посилки.

У КВУ нагадали, що в Україні реалізується державна програма по забезпеченню населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Громадські спостерігачі КВУ, які діють у рамках загальнонаціональної кампанії Громадської мережі ОПОРА, відзначили, що прецеденти роздачі тюнерів провладною партією вже зустрічалися в інших містах області.

Разом з тим, заступник керівника Донецького обласного виборчого штабу Партії регіонів Ігор Чичасов заявив, що Партія регіонів дійсно вирішила допомогти незаможним з тюнерами.

"Ми поширили в області інформацію про те, що люди, які не можуть самі встановити тюнери для цифрового телебачення, можуть звертатися на місцях у громадські прийомні Партії регіонів і одержати безкоштовну допомогу", - сказав він у коментарі УНІАН.

Із приводу інформації про роздачу тюнерів виборцям у пакетах, які підписані іменем Сергія Клюєва, Чичасов сказав, що "такої інформації в нас немає".

Як відомо, Сергій Клюєв є рідним братом голови РНБО Андрія Клюєва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування