На Чернігівщині за кандидата агітують гарячою водою

Середа, 15 серпня 2012, 21:48

У поштових скриньках у місті Ніжин Чернігівської області заявилися оголошення про те, що гарячу воду в житлові будинки подали завдяки кандидату-мажоритарнику.

Про це у середу повідомляє газета "Високий вал".

У оголошенні вказано, що городяни, які ціле літо просиділи без гарячої води, мають завдячувати її несподіваній появі кандидату-мажоритарнику по округу №209 Івану Куровському.

Під листівкою стоїть підпис "Адміністрація ВАТ "НіжинТеплоМережі".

Листівку виявили у поштовій скриньці на окрузі депутата міської ради Сергія Охонька, який йшов до міськради від партії "Батьківщина". Нещодавно він став довіреною особою кандидата у депутати Івана Куровського.

 

"Це ініціатива тепломереж. Якщо підписано "Тепломережами", то вони і розносять ці листівки. Я в курсі, що Іван Іванович займається цим питанням. Дай Бог, з його допомогою буде відновлене постачання гарячої води", - прокоментував Охонько.

На запитання, яким чином Куровський допоміг відновити гаряче водопостачання, довірена особа не відповіла, але зазначила, що "питання він повирішував" і "Тепломережа" йому завдячує".

"Це не є агітаційний матеріал і займається цим "Тепломережа", - запевнив Охонько.

В свою чергу керівник "НіжинТеплоМереж" Сергій Чепурний заявив: "До цієї листівки ми ніякого відношення не маємо".

"Я так розумію, починається "гаряча пора"… Ми розвісили відповідні оголошення про те, що з 13-го серпня будемо проводити випробування мереж по гарячій воді. Це зроблено для того, щоб не було затоплень. А сьогодні розвішуємо оголошення, що відновлюємо подачу води з завтрашнього дня", - сказав він.

За словами керівника, борги не погашені і досі через відсутність такої можливості: "Але ми гасимо борги за газ, хоча погасили їх ще не в повному обсязі".

"Чесно кажучи, ми зверталися до депутата Куровського з проханням надати сприяння у вирішенні питання про погашення різниці у тарифах. Листа ми направляли, такий самий лист направляв і Ніжинський міськвиконком. Але я не знаю, мало це якусь дію чи ні. Відповіді я не отримав ані від нього, ані від його оточення. Тому сказати про це нічого не можу", - зазначив Чепурний.

Заступник міського глави з питань ЖКГ Олександр Мороз уточнив, що "міністр сказав, що гаряче водопостачання буде відновлене по всій Україні".

"Ніякі борги не списані, нічого не погашено. Просто дали наказ", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...