Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Магера буде боротися за місце в ЦВК: оскаржить рішення суду

Понеділок, 20 серпня 2012, 13:07

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера оскаржить судове рішення щодо протиправності його дій при реєстрації екс-першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка кандидатом у депутати.

Про це він повідомив у коментарі УНІАН.

Магера зазначив, що подасть у Вищий адміністративний суд апеляційну скаргу на рішення Київського апеляційного адмінсуду, який визнав протиправними його дії під час реєстрації Сацюка кандидатом у народні депутати в окрузі № 62 у Житомирі.

"Я не погоджуюся з текстом постановочної частини рішення суду, тому буду оскаржувати його в апеляційному порядку", - сказав Магера.

Він відмовився прокоментувати рішення Київського апеляційного адмінсуду.

"Зараз це може бути розцінено як тиск на суд", - пояснив Магера.

У той же час він відзначив, що отримав копію рішення Київського апеляційного адмінсуду і був присутній під час судового розгляду відповідного позову кандидата в одному з округів Києва Ганни Федорченко (балотується від Молодіжної партії).

Як відомо, увечері 19 серпня Київський апеляційний адмінсуд скасував рішення ЦВК від 3 серпня про реєстрацію Сацюка кандидатом у депутати. Підставою для скасування реєстрації Сацюка стало непроживання його на території України упродовж останніх п'яти років.

Суд також визнав протиправними дії двох членів Центрвиборчкому від опозиції – Магери та Валерія Шелудька при підготовці до розгляду на засіданні ЦВК питання про реєстрацію кандидатом у депутати в 62 окрузі Сацюка.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування