Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратника тимошенківського міністра підозрюють в організації замаху

Понеділок, 20 серпня 2012, 15:08

Соратника екс-міністра економіки Богдана Данилишина Василя Даниліва підозрюють в організації замаху на екс-віце-президента банку "Родовід" Сергія Дядечка.

Про це повідомив журналіст Олександр Аргат у своєму блозі на "Українській правді".

"18 липня 2012 року МВС повідомило про затримання групи кілерів та організатора замаху на Дядечка. Організатором був названий "43-річний Д." З тих пір жодної інформації з цього приводу не надходило", - написав він.

"Як стало відомо чоловік якому приписують роль посередника – Василь Данилів. Українець,що має бізнес у Східній Європі. Нині він відправлений до СІЗО у Кривий Ріг", - повідомив журналіст.

Фото з сайту Фонду Даниліва

"Привертає увагу те, що окрім іншого Василь Данилів є одним з лідерів руху "Українська європейська перспектива" на чолі з Богданом Данилишиним. Більше того, раніше преса писала, що саме його стараннями екс-міністр і отримав політичний притулок у Чехії", - написав Аргат.

"Говорять про допомогу у переїзді чоловіка Тимошенко. Щоправда, дивно, що на сайті УЄП про затримання Даниліва повідомлено не було", - йдеться у блозі журналіста.

Аргат зазначив, що "про цей факт стало відомо опосередковано від матері Василя".

Як відомо, 19 березня в Софіївській Борщагівці обстріляли автомобіль співзасновника банку "Родовід" Дядечка. Банкір залишився живим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування