Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькій опозиції неприємні зв'язки УДАРівців із "регіоналами"

Вівторок, 21 серпня 2012, 19:31

Керівнику Донецького обласного виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександру Ярошенку неприємний перехід членів "Батьківщини" у партію УДАР.

Про це він сказав на прес-конференції в Донецьку, відповідаючи на запитання журналіста про розкол у Донецькій обласній організації УДАРу, повідомляють "Новости Донбасса".

"Мені, як керівнику обласного штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" неприємно, коли я бачу, що члени партії "ВО "Батьківщина" сьогодні переходять працювати в штаби "Удару", і мені неприємно, коли по Краматорську йде кандидатом від УДАРу "регіонівська" людина, сват Хомутинника Сопельник", - сказав Ярошенко.

Також він заявив, що лідер Снежнянського міського відділення об'єднаної опозиції Сергій Борецький, який декілька днів тому вийшов із "Фронту змін" і написав заяву про вступ у партію "УДАР", "не брав участі у політичнім житті партії".

"Якщо "УДАР" бере його керівником штабу, то я ще дам грошей партії "УДАР", щоб вони брали таких, як Борецький, до себе в штаби", - заявив Ярошенко.

"Якщо люди переходять працювати в інший штаб... Ви скоро почуєте, скільки людей ми виключили з партії за те, що вони зрадили наші інтереси", - сказав він.

У Донецькій області від партії УДАР по 48 округу кандидатом у нардепи йде Віктор Сопельник, дочка якого одружена з нардепом від Партії регіонів Віталієм Хомутинником. Про це заявляли раніше опозиціонер Геннадій Москаль і керівник краматорської організації УДАРу Олександр Пальченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...