"Батьківщина" заявляє, що її автобуси не пускають на День незалежності

П'ятниця, 24 серпня 2012, 06:07

"Батьківщина" заявляє, що у Запорізькій області міліція не пускає автобуси з людьми до Києва на святкування Дня незалежності.

Про це повідомив голова Запорізької обласної парторганізації "ВО "Батьківщина", народний депутат від БЮТ Валерій Крайній.

за його словами, у четвер о 21:00   представники Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Запорізької області мали намір виїхати до Києва на святкування Дня незалежності, де біля пам’ятника Тарасу Шевченка взяти участь в урочистостях.

Однак місцева міліція зупинила автобуси з людьми і не пустила їх до Києва на святкування 21-ої річниці незалежності України.

"Коли люди почали сідати в автобуси, підійшли працівники ДАІ і сказали, що автобус не буде випущений за межі Запорізької області", - повідомив Крайній.

Також, за словами депутата, було попереджено компанію автоперевізника, у разі, якщо автобус з людьми виїде за межі Запорізької області – у компанії відберуть ліцензію.

"Представники ДАІ у приватних бесідах розповідають, якщо автобуси все таки виїдуть за межі області то по всіх постах: Дніпропетровськ, Полтава і аж до Києва все одно вас зупинять і нікуди ви не поїдете", - розповів народний депутат.

У цій ситуації прийнято рішення збиратися мобільними групами і виїжджати до Києва на автомобілях, повідомили у прес-службі партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування