Опозиція закликає не дати жодного голосу Партії регіонів

П'ятниця, 24 серпня 2012, 14:55

У мітингу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" з нагоди Дня Незалежності біля пам'ятника Шевченку в Києві взяло участь близько 10 тисяч осіб.

Як передає Інтерфакс-Україна, в ході мітингу виступили лідери опозиції - Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Анатолій Гриценко, Олег Тягнибок, а також лідери партій, що створили Об'єднану опозицію "Батьківщина".

На закінчення заходу Об'єднана опозиція прийняла резолюцію мітингу, в якій закликала співвітчизників "мобілізувати зусилля для протистояння окупаційному режиму".

Крім того, в резолюції зазначено, що нинішня влада є реальною загрозою незалежності країни, тому опозиція закликає українців не голосувати за провладну партію на парламентських виборах, а також розгорнути активну агітаційну роботу заради забезпечення перемоги опозиції.

"Ми усвідомлюємо, що звільнення політичних в'язнів із-за грат можливе лише після усунення Януковича і Партії регіонів від влади. Ми також переконані, що незалежність країни ми можемо захистити, лише відправивши режим Януковича на смітник історії... Наше головне гасло сьогодні - жодного голосу Партії регіонів!", - йдеться в тексті резолюції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування