Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власника "бабусі з котом" оштрафували й позбавили дозволів

П'ятниця, 24 серпня 2012, 17:45

Виконком Дніпродзержинської міськради скасував дозволи на розміщення реклами Віталію Купрію – власнику викрадених білбордів, на яких мала бути розміщена бабуся з котом та інша антиреклама влади.

Як повідомив Радіо Свобода сам Купрій, виконком скасував дозволи за поданням депутата від Партії регіонів Галини Куроп’ятникової.

За його словами, Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів наклала на нього як власника білбордів штраф у 1700 гривень "за відсутність інформації про вартість послуг при розміщенні постерів всеукраїнського об’єднання "Свобода" з надписами "Не хочеш жити по понятіям?", "Набридло знущання влади?", "Готовий боротись за місто і Україну?".

Як зазначив Купрій, обидва рішення він має намір оскаржити в суді.

"Штраф у 1700 гривень за те, що ти безкоштовно (тобто без вартості) розміщуєш на своїх рекламних конструкціях критику влади, є взагалі абсурдним. Тобто на думку органу з захисту прав споживачів, за антирекламу влади треба обов’язково брати кошти? Я впевнений, що оскаржу рішення влади і доведу свою правоту в суді", - сказав він.

У ніч із 14 на 15 серпня у Дніпродзержинську невідомі зрізали 15 рекламних конструкцій, які належали Купрію.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...