Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція не довела вивішування прапорів, тому піариться - "регіонал"

Понеділок, 27 серпня 2012, 20:17

Скарги представників "Батьківщини" до ЦВК про вивішування прапорів Партії регіонів на держустановах - юридичний спам для створення чергового інформприводу.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, представник партії в Центральній виборчій комісії Владислав Забарський, якого цитує прес-служба партії.

"Партія "Батьківщина" подала до ЦВК дві скарги з приводу того, що нібито Партія регіонів порушила законодавство при проведенні передвиборної агітації. Зокрема, орієнтуючись на повідомлення в ЗМІ, вони ("Батьківщина") вказали, що ніби в держустановах незаконно вивішуються прапори Партії регіонів", - нагадав політик.

Забарський підкреслив, що ЦВК розглянула дані скарги, і всі її члени одноголосно відмовили в їх задоволенні.

"Оскільки ці скарги не відповідають вимогам закону про вибори народних депутатів. А саме - вони не були підкріплені належними доказами", - повідомив парламентарій.

Більш того, він зазначив, що у своїй скарзі представники "Батьківщини" вказували на те, що нібито біля Ради Міністрів Автономної Республіки Крим було вивішено прапори Партії регіонів.

"Хоча на сайті "Фронту змін" було написано про те, що саме активісти "Батьківщини" вивішували там свої прапори", - повідомив Забарський.

"І оскільки ці скарги не були оформлені згідно з вимогами закону, то єдина їх мета - створення чергового інформприводу. Подібні скарги, є юридичним спамом або є зловживанням правом на скаргу", - переконаний політик.

Він також підкреслив, що Партія регіонів провела вже не одну виборчу кампанію і завжди суворо дотримувалася виборчого законодавства.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування