Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" ведуть на вибори найбільше "тушок" і тих, що провалили тест на чесність

Вівторок, 28 серпня 2012, 13:51

Партія регіонів висунула на наступні вибори найбільшу кількість порушників критеріїв руху "Чесно" з числа нинішніх депутатів.

Таку інформацію рух "Чесно" оприлюднив на презентації другого етапу дослідження.

Так, Партія регіонів висунула у своїх списках до наступного парламенту 91 депутата, які не відповідають критеріям "Чесно".

У свою чергу "Батьківщина" висунула 79 таких кандидатів, Компартія – 10 кандидатів, "Народна партія" Литвина – 6, партія "Україна вперед" – 3, партія УДАР – 2.

За округами висунуто 147 порушників критеріїв "Чесно" з числа нинішніх депутатів. 52 висунуто від Партії регіонів, 46 – самовисуванці, 17 – від "Батьківщини", 14 – від Компартії, 9 – від "Народної партії", 2 – від УДАРу.

Крім того, згідно з дослідженням, до нового парламенту за списками політичних сил балотується 41 "тушка".

Найбільше їх у списку Партії регіонів, 4 особи (Микола Баграєв, Тарієл васадзе, Андрій Веревський і Євген Сігал), 1 "тушка" балотується за списками "Нашої України" (Григорій Омельченко), 1 – за списками "України майбутнього" (Святослав Олійник), 1 – партії "Народно-трудовий союз" (Валентин Зубов), а троє – за списками партії "Україна - вперед" (Наталя Королевська, Євген Суслов та Олексій Логвиненко).

31 "тушка" з нинішнього парламенту йде за мажоритаркою, 8 з них – з Партії регіонів, а 20 – самовисуванці, решта – з інших партій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: